Preventieve liftinspectie

Voor welke liften?

Preventieve keuringen zijn verplicht voor bestaande en nieuwe liften zowel in werk- als woongelegenheden. Onze inspecteurs voeren dan een grondig technisch onderzoek uit op uw installatie.

Wanneer laten keuren?

Verzorgt een ISO gecertificeerd onderhoudsbedrijf het preventief onderhoud van uw lift, dan is een halfjaarlijkse preventieve inspectie vereist. Besteedt u het preventief onderhoud uit aan een onderhoudsbedrijf zonder een ISO certificering, dan is een driemaandelijkse preventieve inspectie nodig.

Is uw lift geïnstalleerd in een eengezinswoning en die gewoonlijk gebruikt wordt buiten het professioneel kader, dan is minstens één jaarlijkse preventieve inspectie vereist.

Wat kunt u van ons verwachten?

Onze inspecteurs hebben jarenlange ervaring. Ze inspecteren uw installatie op basis van de wettelijke veiligheidseisen. Ze beoordelen deze altijd objectief en onafhankelijk.

U ontvangt nadien een helder inspectieverslag met onze bevindingen. Eventuele tekortkomingen worden duidelijk aangegeven zodat u snel kan schakelen.

Na de inspectie brengt onze inspecteur het Liftinstituut-keurmerk aan in uw lift. Hét bewijs voor liftgebruikers dat u alles doet om de liftveiligheid te waarborgen.  U ontvangt ook het Certificaat van Goedkeuring.

>> Offerte? Vul het formulier hieronder in.